Sfeerbeeld
U bevindt zich hier:
Bedrijfsnaam

Aankleding

Beplanting

Groene structuren zoals bomen, blokken, massieven en hagen worden in grote formaten en in voldoende aantallen geplant en meteen in vorm geknipt. Zo kan het gebeuren dat uw tuin tijdens de aanleg in één dag een volledig ander aanzien krijgt!

Bestrating en verharding

Paden en terrassen zijn voor een belangrijk deel bepalend voor de sfeer die de tuin uitstraalt. Er is keus uit halfverharding of gesloten verharding. We proberen bij elk materiaal een duurzaam en onderhoudsvriendelijk concept te maken.

Tuinafscheiding

De afscheiding naar de omgeving kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Denk aan een muur om een stadstuin of een kastanjehouten afrastering in een landschapstuin. Of de conventionele tuinafscheidingen die men in de tuincentra of bouwmarkten vindt. Toegangspoorten en hekken zijn prachtig uit te voeren in staal of hout.Dat is dan weer te vinden op maatwerk.

Meubilair en ornamenten

Om de tuin compleet te maken kunnen wij advies geven over tuinmeubels en ornamenten in bijpassende stijl. Wij kunnen putten uit de collecties van diverse fabrikanten.

Verlichting

Wees spaarzaam met verlichting, want té veel is nooit mooi! Denk aan subtiele indirecte verlichting, waarbij bijvoorbeeld een punt ver in de tuin wordt uitgelicht.